Pink Bay - Finance & Technology partner - certified accountants - software & process solutions - outsourcing or HR Advisory.
Pink Bay - Finance & Technology partner - certified accountants - software & process solutions - outsourcing or HR Advisory.

PROCESS SOLUTIONS

“VERANDERING IS DE ENIGE CONSTANTE”

Pink Bay helpt uw organisatie met de keuze en de implementatie van de juiste tools. Onze procesoplossingen verlopen via 2 logische stappen: we analyseren de huidige situatie en herontwerpen deze vervolgens met de focus op automatisering.  

Analyse

De wereld verandert snel, evenals uw concurrenten, de verwachtingen van uw klant en de behoefte van uw werknemer. Daarom is het belangrijk om u aan te passen & te innoveren zodat uw onderneming kan veranderen naar een toekomstbestendige organisatie.

Wij begeleiden u bij deze veranderingen door uw huidige situatie te analyseren:

  • Tools: Verandering heeft een invloed op processen en systemen. We begeleiden u door de verschillende tools die momenteel op de markt zijn en helpen u bij het selecteren van de juiste tool(s) voor uw onderneming.
  • Cultuur: Via interviews met de werknemers krijgen we feedback en verbeteringspunten van uw organisatie. Ook meten we hun flexibiliteit ten opzichte van de geplande veranderingen. Hierdoor vergroten we de bereidheid tot verandering en identificeren we de mogelijke pijnpunten.
  • Proces: We brengen de datastromen in al hun facetten in kaart: input-output, betrokken werknemers en systemen.

Redesign

Tot slot loodsen we u door een stappenplan om de gesignaleerde probleempunten op te lossen.

In samenwerking met de strategie uitgezet door het topmanagement worden de processen opnieuw ingericht zodat de business zich kan focussen op wat belangrijk is. Naast de herinrichting voorzien we ook opleidingen voor mensen die mogelijk een andere rol of functie moeten gaan vervullen. 

 

Automate or Die

Automatisatie

Naarmate uw bedrijf verandert, veranderen ook de automatiseringsmethoden. Pink Bay leidt u door de reis van robotprocessen en intelligente automatisering. Deze laatste tools kunnen bedrijven helpen om de effectiviteit van services sneller en met een verhoging van de productiviteit te verbeteren.

  • Geautomatiseerde boekhouding: Door gebruik te maken van een geïntegreerd boekhoudsysteem heeft u de volledige controle over al uw afdelingen en processen van crediteuren- en debiteurenadministratie. Zodat dit dus geen last meer blijft voor uw bedrijf.
  • Facturering met één klik: Het gebruik van een automatiseringssoftware om factuurgegevens te extraheren, de informatie in een crediteurensysteem in te vullen en factuurgegevens voor crediteuren te verwerken, leidt tot een perfect geautomatiseerd factuurproces.
  • Geautomatiseerde rapportage: Van uw boekhoudtool tot uw takenpakket. Met het gebruik van een Business Intelligence tool kan u de gegevens ophalen en rapporten genereren om organisatorische standaarden aan te bieden. Efficiënter en minder hectisch doordat uw data telkens in hetzelfde formaat en stijl gepresenteerd wordt.
  • Gegevensstromen: Haal de maximale waarde uit uw technologie en data wanneer u uw rapportagetool synchroniseert met vertrouwde Microsoft-technologie. 
  • Goedkeuringsstromen: Geautomatiseerde factuurvalidatie en workflow goedkeuring met één klik. Al uw aankoop- en verkoopfacturen worden gedigitaliseerd in een uniek gegevensformaat en verenigd in één enkel gegevensformaat. Nadien worden ze automatisch gevalideerd volgens uw regels.
  • Apps: Bij Pink Bay kunnen we apps op maat maken van uw onderneming.
  • Azure Functions: Een serverloze oplossing die we gebruiken om code te schrijven met minder infrastructuur en onderhoud. In plaats van u zorgen te maken over het implementeren en onderhouden van servers, biedt de cloud infrastructuur alle up-to-date middelen die nodig zijn om uw applicaties draaiende te houden.

Interesse in een kennismaking?