Pink Bay - Finance & Technology partner - certified accountants - software & process solutions - outsourcing or HR Advisory.

Outsourcing

Wanneer u ontdekt dat uw organisatie niet langer de capaciteit en het vermogen heeft om de toenemende werkdruk met uw interne bedrijfsprocessen te beheren en bij te houden, kan u beroep doen op onze outsourcingdiensten om u hierbij te helpen. Van loonadministratie tot financiën tot puur administratief werk,… . Kortweg met alle interne processen

. 

Admin Outsourcing: We hebben gekwalificeerde mensen ter beschikking die u helpen bij het uitvoeren van uw administratieve zaken. Zij zijn bovendien opgeleid om automatisering te identificeren.

 

Finance Outsourcing: Als u een financiële professional nodig heeft om u meerdere dagen per maand bij te staan, kunt u rekenen op ons team om de gewenste gekwalificeerde ondersteuning te bieden.

 

Procesingenieur: Door middel van bedrijfsprocesmodellering creëren we een reeks stappen en acties die moeten worden ondernomen om de betrokken actoren te identificeren en te bekijken hoe ze met elkaar omgaan. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van uw hele bedrijf.

 

BI Outsourcing: Beschikt u reeds over de BI-tools t, maar zoekt u iemand om de systemen te onderhouden, finetunen of vernieuwen? Wij bieden u de gepaste consultant

 

HR-compliance: We helpen u inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken op het gebied van HR in uw bedrijf en doen aanbevelingen over gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. Van werving tot pensionering, er zijn verschillende HR-compliance kwesties, Pink Bay zal uw risico verminderen door ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de HR-protocollen.

Interesse in een kennismaking?