Pink Bay - Finance & Technology partner - certified accountants - software & process solutions - outsourcing or HR Advisory.

CERTIFIED ACCOUNTANTS​

Wij zijn erkende accountants en belastingsadviseurs die u in elke fase van uw bedrijf kunnen bijstaan.

Onze erkende accountants leveren betrouwbare oplossingen aan groeibedrijven, familiebedrijven en aan de financiële departementen van grotere organisaties en internationale ondernemingen.

 • Wij verwerken uw gegevens dagelijks
 • We bieden periodieke rapporteringen aan wanneer u ze nodig heeft
 • Wij stellen uw btw-aangiften, aangiften roerende voorheffing, … op of elke andere formaliteit die vereist is voor uw bedrijf
 • Wij verzorgen de jaarafsluiting, inclusief de jaarrekening en elke nodige juridische rapportering
 • We analyseren elk fiscaal vraagstuk dat u heeft, variërend van personenbelasting tot vennootschapsbelasting, van transfer pricing tot…

We hebben de juiste experten om u te begeleiden in het continue veranderend fiscale landschap. We verzorgen een kwalitatieve dienstverlening aan bedrijven en non-profit organisaties actief in verschillende sectoren: onroerend goed, consulting, productie, non-profitorganisaties, … Wij geven advies op de volgende gebieden:

 •  Vennootschapsbelasting
 • BTW
 • Personenbelasting
 • Transfer pricing
 • Intellectuele eigendomsrechten
 • Rechtspersonenbelasting

Als erkende belastingadviseurs voldoen wij aan de regelgeving van het Instituut voor Belastingadviseurs en Accountants. We hechten veel waarde aan de ethiek die door het instituut wordt voorgeschreven.

De Start

Wij helpen u bij het opzetten van een nieuwe organisatie die aansluit bij uw wensen. Dit kan een filiaal zijn of een elke andere juridische vorm. Wij helpen niet alleen bij het selecteren van de juiste organisatie maar doen ook het nodige om u met een volledig werkende entiteit te laten opstarten.

Overdracht

Bij de aankoop van een organisatie kunnen wij u bijstaan met een diepgaande financiële due diligence. Hiervoor hebben wij de nieuwste tools en sterk opgeleide mensen.Uiteraard kunnen we u ook bijstaan in de verkoop van uw eigen organisatie.

Dagelijkse verwerking

Wij kunnen u helpen bij de dagelijkse bedrijfsvoering door uw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Voor meer informatie hierover verwijzen we naar:

Ondernemingsbestuur

Corporate Governance omvat een reeks relaties tussen het management van een bedrijf, de raad van bestuur, de aandeelhouders en andere belanghebbenden. Corporate Governance biedt een structuur waarmee de doelstellingen van de onderneming worden bepaald, de middelen om die doelstellingen te bereiken en de prestaties te controleren. Met name in familiebedrijven ontstaan bemiddelingsproblemen tussen het belang van de familie en het belang van de rechtspersonen. Met in het achterhoofd de OESO-principes helpen we u deze problemen te identificeren en aan te pakken.

We bieden verschillende softwareprogramma’s aan zodat uw software steeds aansluit bij uw noden. Hieronder vindt u een greep uit de boekhoudsoftware die wij aanbieden:

Inhouse 

Business Central: We werken samen met Business Central om u te voorzien van alle vereisten die elke kmo nodig heeft. We integreren het met andere slimme tools of leggen de link met bestaande tools (Meer info over Business Central hier)

Yuki Accounting: We voorzien met Yuki een snelle en krachtige boekhoudsoftware. Ideaal voor kleinere organisaties met de nodige automatisatie.

Exact Online: Wij werken met Exact online om kmo’s een gepaste boekhoudsoftware aan te bieden.

Silverfin Pulse Repots: Wij werken met het Silverfin, een rapporteringstool die u online uw uw cijfers kan bezorgen, gaande van proefbalansen, EBITA-analyses, kasstroomoverzichten,…. Door de synchronisatie met ons boekhoudsysteem kan u in real time uw cijfers zien.

Anderen 

We zijn niet beperkt tot bovenstaande software en beschikken over de nodige ervaring om met andere pakketten aan de slag te kunnen gaan. Wij helpen u met de software van uw keuze.

 • SAP
 • Winbooks
 • Octopus
 • BOB
 • Unit4

Voor meer informatie over onze tools verwijzen we naar onze Software Solutions .

Onze financiële experten kunnen u en uw team ondersteunen in verschillende financiële domeinen waar nodig.: Controller, General administration, General accounting, Accounts payable accounting, Accounts receivable accounting, corporate housekeeping,…

 Meer info op onze outsourcing pagina

Interesse in een introductie?