Software solutions Pink Bay

1 gecentraliseerd en geïntegreerd systeem op maat van uw behoeften

Softwareoplossingen aangepast aan uw behoeften

Wij verbeteren uw werkplek met oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften, variërend van een volledig ERP-pakket tot geïntegreerde apps.  

ERP Microsoft Business Central

Pink Bay is een erkende leverancier van cloudoplossingen van Microsoft met een focus op Business Central en automatisering. Business Central is het ERP-pakket van Microsoft (voorheen bekend als Navision) dat in hoge mate aanpasbaar is aan uw persoonlijke wensen. Wij bieden onze klanten een standaardpakket van deze boekhoudsoftware aan, dat nog aangepast kan worden aan de behoeften van de klant. De tarieven voor deze software zijn gestandaardiseerd en zeer competitief 

Business Central is tevens beschikbaar voor verschillende landen. Voor België hebben we dit pakket geoptimaliseerd zodat het volledig voldoet aan de boekhoudkundige, fiscale en wettelijke vereisten.

Een groot voordeel van een ERP-pakket van Microsoft is de compatibiliteit met alle andere Microsoft-software. Zo kan u bijvoorbeeld al uw gegevens eenvoudig exporteren naar Microsoft Excel en Word. Doordat wij zelf erkend accountant zijn, weten wij welke features verplicht en handig zijn om in uw ERP-pakket te implementeren.

 

Het ERP-pakket is ook toegankelijk voor ontwikkeling, dit betekent dat we bij Pink Bay het pakket kunnen aanpassen aan de behoeften van onszelf en onze klant. We kunnen Business Central zo programmeren dat u uw eigen unieke versie heeft.

Digital Solutions

Bij Pink Bay bieden we een brede waaier aan digitale oplossingen aan:

  • BI Tools: Behoefte aan een beter inzicht in uw financiële cijfers of de processen van uw bedrijf? Wij bij Pink Bay zijn experts in het opzetten van een perfecte tool om al uw cijfers te analyseren.
  • Dossierbeheersysteem: Wij bieden u oplossingen op maat aan voor uw dossier- & contractbeheer. Indien u voldoende rechten heeft, is alle informatie beschikbaar in de cloud.  
  • Projectbeheer: We kunnen u helpen bij het implementeren van projectbeheersoftware die volledig integreert met uw financiële oplossing. 
  • Klantenservicetool: het schalen van operaties en stroomlijnen van ondersteuning met als oplossing/doel het vereenvoudigen van processen en verbeteren van klantervaringen.
  • CRM: Beheer klantrelaties: sluit deals en verhoog de verkoopopbrengst met Microsoft Sales Professional. De software kan volledig worden geïntegreerd met uw financiële oplossing.  
  • Apps: We kunnen apps maken die zijn afgestemd op de vereisten van uw organisatie. Dit zorgt voor een naadloze ervaring in al uw bedrijfsprocessen. 
Pink Bay - Finance & Technology partner - certified accountants - software & process solutions - outsourcing or HR Advisory.

Let's get you kickstarted

Automatisatie

Bij Pink Bay zijn we experts in het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. We organiseren een gesprek met u om al uw relevante bedrijfsprocessen door te nemen. Daarna bespreken we welke processen geautomatiseerd kunnen worden. Meer info vindt u in onze rubriek automatisering

Opleiding

Pink Bay verzorgt trainingen voor onze softwareoplossingen. Meer informatie over de trainingen van Pink Bay vindt u in onze training sectie.

Interesse in een kennismaking?